Doe mee

Dankzij onze leden en onze vrijwilligers kan De Ruige Hof blijven bestaan. U kunt ons helpen door u aan te melden als lid en/of vrijwilliger.

Het lidmaatschap van De Ruige Hof kost, minimaal, € 15 per jaar. U kunt natuurlijk ook meer bijdragen. Voor dit lidmaatschap krijgt u 3 maal per jaar onze nieuwsbrief en korting op activiteiten die De Ruige Hof organiseert. Wilt u geen lid worden, maar wilt u ons wel steunen dan is een éénmalige donatie natuurlijk meer dan welkom.

Klik hier als u een eenmalige donatie wilt doen

Of maak uw bijdrage over op ons bankrekeningnummer:  NL34 INGB0002680973 

De Ruige Hof is een ANBI, waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is. Als u vastlegt dat u voor minstens 5 jaar een vast bedrag geeft, is de fiscale aftrek drempelloos en dus geheel aftrekbaar. Zie www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

Hartelijk dank!

Klik hier om lid te worden van de Ruige Hof

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van onze vereniging. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan bel dan op maandag of woensdag op met het natuurcentrum: 0294-285021. U kunt natuurlijk ook mailen: post#deruigehof.nl(let op: adres aanpassen), onder vermelding van: ‘vrijwilliger’, uw contactgegevens en de eventueel dagen waarop u zou willen komen werken.