Kindervogelwandeling 10 juni

Posted on

Op zaterdag 10 juni van 9 tot 11 uur zal er een kindervogelwandeling door de Ruige Hof worden georganiseerd als vervolg op een lesproject over vogels. De excursie is bedoeld voor alle geïnteresseerde kinderen tussen 8 jaar en 12 jaar. Er is ruimte voor 18 kinderen die in drie groepjes met een begeleider of begeleidster de wandeling zullen maken.

Met een beetje geluk zien we met de verrekijker de koekoek. De kans is ook best groot dat we in het riet de kleine karekiet horen of Cetti’s zanger met zijn kenmerkende en behoorlijk luide zang. Waarschijnlijk zien we deze twee vogels niet, want ze houden zich altijd goed verborgen. Maar je weet misschien…. vogels kijken doe je vooral ook met je oren.

Na afloop van de wandeling drinken en snoepen we nog iets met elkaar. De vogelwandeling vertrekt vanaf het Tuinhuis bij de Ruige Hof, Abcouderstraatweg 77 Amsterdam. Omdat de groepjes niet te groot kunnen zijn, is het nodig om je aan te melden. Dat kan hier.

Wij laten het je weten als je kunt meedoen.
Trek waterdichte stevige schoenen en een lange broek aan. Bij voldoende animo zullen er regelmatig kindervogelwandelingen worden gehouden.