Verslag: Camouflage 10 november 2019

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
De Ruige kids gingen deze mooie middag helemaal op in de natuur! De kinderen beschilderden elkaar met patronen in schutkleuren. Het kunstje werd afgekeken van de dieren die ze op zoekplaatjes moesten spotten. Deze beestjes leken te verdwijnen in de omgeving! De ene deed het om zich te verstoppen voor een roofdier, de ander kon zo zijn prooi ongemerkt besluipen.

Met hun stoere Rambo strepen waren de kids klaar om de hindernisbaan te bestormen. Door de hoepels, over de balk, om de pion draaien, onder een tak door, een flinke boomstam achter je aanslepen en dan een dennenappel raak proberen te gooien. Poeh, daar krijg je het warm van….

Vlakbij de kikkerpoel speelden ze het verstop spel, 10 tellen in de rimboe. Er werd razendsnel rond gerend om de beste verstop plek te bemachtigen. Hierna volgde nog een zoekspel met 5 camouflage items en 5 opvallende items. Nadat de 10 items verzameld waren, kreeg iedereen een flinke hand vol pepernoten. Heerlijk zo’n snoepmomentje in de buitenlucht!
Terug in de hut schminkten de meeste kids zich af, andere zetten nog een streepje erbij. Zo was iedereen klaar om naar huis te gaan. Tot ziens op 15 december!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *