Verslag: Wat vliegt er in de nacht? 15 december 2019

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
De vleermuizen vlogen de Ruige kids om de oren deze middag, vanaf het projectiescherm met allerlei weetjes: De grootste, de kleinste, over bloedzuigers en vegetarische vleerhonden. Waar komen deze dieren voor en wat is hun favoriete hangplek? En hoe plast een vleermuis eigenlijk als ie de hele tijd op z’n kop hangt? Gelukkig waren de vleermuizen die aan het plafond in de hut hingen voor de sier…
Hoewel het een druilerige dag was, waagden we ons naar buiten voor een wandeling. Een kop hete thee, een stuk ontbijtkoek en een fris mandarijntje stonden bij terugkomst te wachten en gingen er goed in. Zo hadden we weer genoeg energie om een papieren vleermuis te vouwen! Vele creaties volgden. Harry Vlotter en Meneer Voldevleer zaten elkaar achterna.
Oei, eigenlijk tijd om naar huis te gaan, ook de tijd was om gevlogen. Toch nog heel even het echo-lokatiespel gespeeld. En dat was het dan alweer, de laatste Ruige Kids middag van dit jaar! Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en tot ziens in 2020!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *